Željko Glasnović: Treba se boriti za istinu (VIDEO)

14.03.2018. 11:30:09

Hrvatski sabor u srijedu nastavlja 7. sjednicu raspravom o izmjenama i dopunama Zakona o dobrovoljnim mirovinskim fondovima po hitnom postupku kojima se jača borba protiv pranja novca i financijski nadzor, te mobilnost radnika u pogledu prijenosa mirovinskih prava. Na početku su zastupnici zatražili stanke zbog različitih tema Željko Glasnović (Neovisnih za Hrvatsku) govorio je o medijskom prostoru u Hrvatskoj: Neovisni saborski zastupnik Željko Glasnović, iz Kluba nezavisnih Za Hrvatsku, upozorio je u srijedu u Hrvatskom saboru na razne tajne službe u Hrvatskoj, na agitprop, te riječi bivšeg udbaša Željka Kekića Pauka o broju pripadnika Udbe u hrvatskim institucijama. “Hrvatski mediji prenose veliki broj laži uz ponešto istine”, naglasio je Glasnović. Kolege, kolegice i druge osobe, transrodne, govorio bih o medijskom prostoru… Kina ima cijelu vojsku koja radi virtualnu koncepciju svijeta. Rade cenzuru, što god je protiv Partije. Sve cenzuriraju, i tekstove stare 100 godina. Putin isto ima svoju brigadu iza kompjutera. U Hrvatskoj nisu toliko organizirani, ali imamo ostatke toga agitrop aparata u medijima. Zagađuju medijski prostor već desetljećima. To rade sustavno. Tko su ti ljudi? Jesu li oni pisali za Polet, jesu li bili suradnjici Tanjuga, jesu li bili suradnici bivše tajne službe?

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.