ŽELJKO KOMŠIĆ SE ODAZVAO NA POZIV IVANA PERNARA I NJEGOVE CURE

06.11.2018. 17:45:02

SATIRA

Prema visokom izvoru iz Živog zida, Željko Komšić odazvao se službenom pozivu Ivana Pernara i njegove cure (koja je zamolila da ostane anonimna) i doputovao u Zagreb specijalnim kombijem s pogonom na sva četiri kotača (dizelaš - polovni, ratni plijen Armije BiH).

Visoki gost će s domaćinima obaviti službene razgovore na temu "klimatske promjene na Jadranu u svijetlu narušavanja eko-sustava kao moguće posljedice koja će nastati gradnjom Pelješkog mosta", a bit će elaborirana i druga isto tako važna pitanja (kao što su: sadnja marelica na pjeskovitom tlu, prirast kod uškopljenih tovljenika u odnosu na neuškopljene, kalemljenje izbornih rezultata u sušnom razdoblju, kako je biti svačiji i ničiji u visokoj politici itd.)

Mada je lokacija susreta zasad tajna, doznajemo da je jedna od mogućih poznati zagrebački restoran "Okrugljak" - preciznije, treći separe desno od ulaza u glavnu salu, ali iz sigurnosnih razloga, moguće je da se ista izmijeni.

Kao vjerojatne alternative navode se jedna birtija u Svetom Ivanu Zelini, buregdžinica u Velikoj Gorici ili restoran "Kebab" u jednom (manjem) mjestu također u Zagrebačkoj županiji. Budući da su obojica (i Komšić i Pernar) socijalno jako osjetljivi, nije isključeno da svrate na hamburger negdje na relaciji Zagreb - Samobor, gdje će se sresti s Krešom Beljakom - prema kojemu Komšić gaji izuzetne simpatije, a u tom slučaju iznos koji je bio predviđen za trošak večere, uplatit će na račun zoološkog vrta u Zagrebu (gdje sva trojica imaju bliske rođake).

S novim vijestima javit ćemo se čim doznamo bilo što konkretno.

Za hrvatske medije izvješćuje: AL LAŽIRA

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.