Željko Reiner iznenada napustio Skupštinu Republike Srpske; nije bilo hrvatske zastave!

17.05.2016. 18:51:20

Nakon njegovog odlaska, Stojičić je izrazila žaljenje zbog situacije, navodeći da je u pitanju stvar protokola koji je organizirao ovaj sastanak. Predsjednik Hrvatskog sabora, HDZ-ov Željko Reiner danas se odbio obratiti novinarima nakon sastanka s delegacijom Narodne skupštine Republike Srpske u Banja Luci, jer iza govornice nije postavljena zastava Republike Hrvatske, piše N1. Reiner se ranije sastao s potpredsjednicom Narodne skupštine RS Željkom Stojičić. Nakon sastanka Reiner se popeo na govornicu, ali je nakon upozorenja članova svojeg tima da nema zastave Hrvatske, izjavio da se ne može obratiti okupljenima, jer nije uobičajeno da se obraća s mjesta na kojem je samo zastava domaćina. Nakon njegovog odlaska, Stojičić je izrazila žaljenje zbog situacije, navodeći da je u pitanju stvar protokola koji je organizirao ovaj sastanak. Iz NSRS su naveli da se dogodila greška u protokolu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.