ŽELJKO SAČIĆ: Milorad Pupovac po starom dobrom običaju iznenađen i uvrijeđen

17.07.2022. 15:44:00

Ne čudi me ova kvislinška, " iznenađen i uvrijeđen" reakcija Pupovca.
No, pao bi u pozitivan šok da je Milorad nadodao :
" ali predsjednik Srbije Vučić, sa svojom četničkom popudbinom bi tom prilikom morao donijeti u Hrvatsku sve arhive o nestalima tijekom Domovinskog obrambeno oslobodilačkog rata, koji su prethodno zvjerski mučeni i pogubljeni, o žrtvama velikosrpske agresije na Hrvatsku, ...donijeti službenu Izjavu o reparaciji prouzrokovane ratne štete hrvatskom narodu, državi Hrvatskoj, zatočenicima srpskih koncentracijskih logora, donijeti Plan i nacrt Sporazuma za povratak davno okupiranih hrvatskih područja Republici Hrvatskoj, doci s kolonom kamiona i davno otetom hrvatskom athivom te opljačkanim kulturnim i umjetničkim blagom i bogatstvom Hrvata, Planom obnove hrvatskih vjerskih objekata i 100 preoranih katoličkih grobalja za vrijeme okupacije trećine Hrvatske ranih devedesetih, s garancijama političkih, radnih, socijalnih, kulturnih, vjerskih i manjinskih prava dosad nedotjeranih Hrvata, koji žive na području Srbije, po ugledu na prava Srba u Hrvatskoj. Sa međunarodnom isprikom Hrvatskoj i javnim pokajanjem , zbog strasnih i masovnih ratnih zločina, etničkog čišćenja i genocidnih politika, na štetu nevinih ljudi i naroda, s planom kaznenog progona velikosrpskih ratnih zločinaca, koji i sada imaju utočiste u Srbiji..sa odricanjem od tzv.univerzalne jurisdikcije i glumatanja " mini Haaga" ..i još što sta drugo, npr. obuzdavanja protuhrvatskog djelovanja njihove državne Srpske pravoslavne crkve, odricanja od međunarodnih kleveta hrvatskog naroda , a sve na korist trajnog mira na ovom području, odricanja od " srpskog sveta" !!
E to bi bila vijest Milorade, a ne ovo kvislinško dodvoravanje svom voždu Vučiću!

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.