ŽELJKO SAČIĆ: Revizijom moramo u potpunosti oboriti donesene presude u Haagu

15.12.2017. 16:48:02

General Željko Sačić putem svojeg FB profila uputio je cijelom državnom vrhu poruku vezano za donesene sramotne  haške presude i apelira istima da u potpunosti ne prihvaćaju presudu ......

Poruka generala Željka Sačića:

Važno je....dosta je kmetskog,podaničkog,kukavičkog , moralno i pravno neshvatljivog,papagajskog i skandaloznog ponavljanja od strane načih političkih i državnih prvaka,državnih i javnih medija kako "Hrvatska prihvaća" presudu MKS-a generalu Praljku, predsjedniku Tuđmanu, generalu Bobetku, ratnom ministru Šušku i petorici haških uznika sa političkom kvalifikacijom UZP-a i neodržive teze da je "izvršena međunarodna agresija RH na BiH . Nasuprot tome jedino ispravno je po mojem mišljenju govoriti, tvrditi uporno i hrabro da Hrvatska samo konstatira donošenje te pravno neodržive, povijesno neistinite i nepravedne presude, no da je apsolutno NE PRIHVAĆA jer naprosto ona nije pravno konačna,protiv nje postoji još jedan pravni lijek...REVIZIJA ,te da će Hrvatska učiniti sve (ili možda neće????) što je u njenoj moći (pravnim,diplomatskim i političkim sredstvima) da u potpunosti oboriti sve njene nedokazane klevetničke navode i protuhrvatske stavove....i TOČKA...a ne...jedno govoriti za Hrvate u Hrvatskoj i BiH ,a drugo u New Yorku i Bruxellesu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.