Żeljko Tošić Pajo je bio izniman i neustrašiv Tigar u Domovinskom ratu…

13.09.2018. 11:22:08

Żeljko Tošić Pajo je bio izniman i neustrašiv Tigar u Domovinskom ratu…Na obljetnicu njegove smrti došli su se pokloniti suborci veterani 1. GardijskeTigrovi i mnogi drugi…

Nažalost iznenadnom i preranom smrću, Pajo nas je napustio u svojoj 51-oj godini...

Danas, 12 rujna navršava se godina dana od prerane smrti junaka, domoljuba pripadnika 1. Gardijske brigade Tigrova Żeljka Tošića Paje. U njegovom rodnom mjestu Oklaju služena je sv. Misa. U crkvi Gospa od Čatrnje uz obitelj i mještane nazočio je velik broj veterana 1. Gardijske brigade i njegovi suborci iz cijele Hrvatske. Na obljetnicu pokojnom Paji došla je i majka heroja Domovinskog rata Damira Tomljanovića Gavrana, Marija… Pajo je bio izniman i  neustrašiv Tigar u Domovinskom ratu, u miru pravi prijatelj, čovjek, suprug i otac. Nažalost iznenadnom i preranom smrću, Pajo nas je napustio u svojoj 51-oj godini. Danas su na grobu Żeljka Tošića Paje i njegovi Tigrovi položili vijence i zapalili svijeće.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.