ŽESTOKA PROVOKACIJA: ‘Problem je što Srbi plešu ‘Užičko’ u Zagrebu, a nije problem što mladež HDZ pjeva Cecu poslije izbornih pobjeda!’

10.07.2021. 15:09:00

Veliku pažnju medija izazvali su jučer prizori sa zagrebačkog Trga bana Jelačića na kojemu se zavijorila srpska zastava i zaplesalo užičko kolo.

Za to su “krivci” bili sudionici Međunarodne smotre folklora iz Srbije, no nekima se nije svidio njihov nastup na središnjem zagrebačkog trgu.

Nekima baš to i nije sjelo, recimo Milijanu Brkiću, nekadašnjem potpredsjedniku Sabora i glavnom tajniku HDZ-a koji je o tome napisao svoje mišljenje na Facebooku.

Sladoljev: Mladež HDZ-a pjeva Cecu poslije izbornih pobjeda

Od političara se danas oglasio i Mostovac Marko Sladoljev koji je ‘pecnuo’ HDZ- usporedivši prizore s Jelačić placa s proslavama HDZ-ovih izbornih pobjeda.

“Problem je što mladi Srbi iz Srbije plešu Užičko kolo u Zagrebu, a nije problem što mladež HDZ pjeva Cecu poslje izbornih pobjeda! I jedno i drugo je folklor samo sto je ovo drugo folklor lažnog domoljublja!”, napisao je u kratkom postu za koji je skupio ‘100’ lajkova u svega deset minuta.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Daniel Radman/Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.