ŽESTOKI ‘NAPALJENKO’ (34) NAPRAVIO KAOS U OSIJEKU! Bježao policiji i udario u hidrant, u stanu mu pronašli ‘čudesa’ i kokain

07.05.2022. 16:10:00

Uhićen je muškarac u Osijeku, koji je u četvrtak pokušao automobilom pobjeći od policije, zabio se u hidrant i nastavio trčati. U stanu su mu pronašli kokain i stotine tableta za potenciju.

Cijela priča je započela kada su ga policijski službenici zaustavili zbog slalom-vožnje. Zbog počinjenog prekršaja policajci su mu naredili da automobilom ode do benzinske postaje i tamo se zaustavi. No, on se nije zaustavio, već je pokušao pobjeći kroz raskrižje na znak crvenog svjetla na semaforu.

U jednom trenutku zbog neprilagođene brzine 34-godišnjak je izgubio nadzor nad vozilom, sletio s kolnika, udario u vodovodni hidrant i zaustavio se. Nakon toga je izašao iz vozila i pokušao pješice pobjeći, ali su ga oni sustigli te je uhićen, priopćili su iz PU osječko-baranjske.

Temeljem naloga suda, policajci pretražili automobil, dom i druge prostorije kojima se koristite pronašli i oduzeli oko 137 grama kokaina, digitalnu vagu i 511 tableta za potenciju. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 34-godišnjak počinio kaznena djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i Nedozvoljena trgovina te je predan pritvorskom nadzorniku. Policija nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznenu prijavu.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.