Žestoki okršaj SDP-ovki na Facebooku

21.09.2013. 14:04:32

Prijepori između Aleksandre Kolarić i 'pravovjernih' SDP-ovaca ne prestaju. Ovog puta u raspravu se uključila SDP-ova eurozastupnica i supruga ministra poljoprivrede Sandra Petrović Jakovina 'Hohštapleri i prodavači magle u svom nevještom pokušaju razjedinjavanja stranke uvrijedili su pristojne članove SDP-a koji još uvijek ugled i integritet stranke znaju staviti ispred svojih osobnih interesa (u ovom slučaju mjesto predsjednika GOSDPZG). Legitimno izabrano predsjedništvo stranke pokazalo je što misli o tom jeftinom političkom triku', objavila je Petrović Jakovina na svom Facebook profilu. Pritom je napravila faktičku pogrešku navevši da se Kolarić kandidirala za predsjednicu zagrebačkog SDP-a, a Kolarić je istaknula kandidaturu za potpredsjednicu, uz tri kandidata za predsjednika. Prozivka nije ostala jednostrana, pa Kolarić na svom Facebooku odgovara: 'Ako je ovo točno, ovako me zbog mojeg političkog stava vrijeđa Sandra Petrović Jakovina, SDP-ova zastupnica u Europarlamentu. Njezina saborska plaća išla je direktno i iz mojeg poreza. Ukupno imam 20 godina staža, a zadnjih 11 godina radim u gospodarstvu. Ne živim od politike, a državi sam za razliku od tvrtke njezina supruga, platila sve poreze', poručila je. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.