Živi zid objavio snimku na kojoj se vidi kako policajac guši vijećnika županijske Skupštine i udara tajnika stranke!

24.06.2017. 16:59:29

S deložacije u Motovunu stigli su uznemirujući kadrovi! “Policijski službenik udara Glavnog tajnika Živog zida Tihomir Lukanić. Policijski službenici guše vijećnika županijske Skupštine Varaždinske županije Marijana Dominka”, dio je to najave koju su članovi Živog zida napisali uz objavu ekskluzivnog videa s deložacije obitelji Milanović u Motovunu. Marijan Dominko je pao u nesvijest tijekom policijskog postupanja koje se vidi i na snimci, nakon čega ga je hitna pomoć odvela u bolnicu u Pulu i dala mu infuziju. Iz Živog zida dodaju da nakon takvog ponašanja nitko od interventnih policajaca nije želio dati broj značke jer su svjesni da su itekako prekoračili svoje ovlasti i da zbog ovoga mogu zaraditi minimalno suspenziju. “Do kada ćemo trpjeti ovakav teror policija koji podsjeća na najtamnije dane fašizma?”, pitaju se u stranci. O svemu smo se obratili MUP-u te ćemo njihovo reagiranje objaviti po primitku.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.