Živimo li u komunističkim okovima?

22.08.2019. 17:31:39

Dakle, Trump razmišlja o proglašenju Antife terorističkom organizacijom. Bugarska ih je takvima proglasila prije par godina! Njihov politički strateg tijekom 1.oslobodilačkog rata u Državi Hrvatskoj bio je Moša Pijade. Znakovita je njegova objava kako su oni neprijatelji svakog mira i blagostanja te da moraju stvoriti nesreću! Pa, sukladno tome, trebamo li se pitati zašto je Hrvatska najsiromašnija i najkonfuznija članica EU-e, zašto nam Hrvatskom vladaju mediokriteti, strane tajne službe, komunisti i četnici koji realnu vlast u Hrvatskoj nisu ispustili od 1945-e, zašto nam je zlato rasprodano, zašto nemamo pojma čije su doista "hrvatske" banke, odakle dolazi novac "stranih ulagača" i tko su oni, i zašto za kupnju dva para čarapa trebamo projekt EU-e i zašto nam narod bježi iz države koju smo, navodno, oslobodili a u kojoj se obavještajno-medijsko-političkim urotama pokušava kriminalizirati upravo ono što definira navodnu slobodu Hrvatske?!? Što to praktično znači za Hrvatsku kad nam Njemci, Ameri i Rusi kažu kako živimo u komunističkim okovima i da nam oni piju krv na slamku? Kad Hrvati to kažu, onda su Ustaše! A nisu! Daleko od toga! Jer da doista jesu, pomeli bi tu bagru i pospremili ih u apsane, vratili Državi i narodu nacionalno pokradeno blago, završili priču o partizanima i Ustašama i krenuli putem oporavka i države blagostanja! No, većina Ustaša i mislećih domoljubnih Hrvata pobijena je bez suda u prvim godinama nakon 1. oslobodilačkog rata a preostali su morali pobjeći iz vlastite države! I, što sada!? Tko će nas vratiti na pravi put?! Tko će upaliti strojeve i ući u zapuštenu njivu obraslu korovom? U neovisnoj i slobodnoj, najsiromašnijoj Hrvatskoj?!

AUTOR: Mario Škorin

Izvorni autor: Mario Škorin

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.