Znate li što Ceca koja je s puškom u ruci marširala porušenim Vukovarom misli o mladim Hrvatima koji slušaju njezine pjesme?

22.11.2014. 14:29:14

S puškom u ruci Ceca je 18.studenog marširala Vukovarom. Čuti Svetlanu Cecu Ražnatović, odnosno njezine pjesme u Hrvatskoj nije ništa neobično. Dapače, jako je popularna, posebno među mlađim naraštajem. No, znate li vi tko je ta žena? I zašto slušajući nju i zdušno pjevajući njezine pjesme pogađate u srce sve žrtve Domovinskog rata? Ceca je žena jednog od najvećih zločinaca tijekom Domovinskog rata, Arkana, i osoba koja je sa puškom u ruci 18.11."marširala" porušenim Vukovarom u četničkoj odori sa masom pijanih četnika. Iako je bio zločinac, mafijaš, Ceca je uvijek stajala na njegovoj strani. Na traženje isprike za ratne zločine Arkana u BiH i Hrvatskoj odgovorila je: "Moj pokojni muž nije  zločinac. Arkan je čovjek kojeg sam istinski voljela, divan, nježan, nikakav zao čovjek. On se borio za očuvanje srpstva i Jugoslavije; za srbijanski narod je heroj". Iako će mnogi reći kako glazba nema veze s ratom i politikom... Imaju pjevači. Posebno Ceca. A što Ceca misli o mladim Hrvatima koji slušaju njezinu glazbu? Jednom prilikom dala vam je do znanja: "Da sam znala da će hrvatska deca ovako da slušaju moje hitove nebi nikad ni počela da pevam".  
  • Autor: I.Galešić
  • Photo: Facebook
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.