Zorica Gregurić: ‘CAR JE GOL!’

08.06.2016. 09:02:29

Dakle sada je već jasno i malom djetetu i vrapcu na grani i onom u letu kako su ovo bili prosvjedi za rušenje Vlade Republike Hrvatske.

Uključili su se u to svi mediji, RTL prednjači. Kako smo se nekada bojali poslušati radio ili pogledati TV jer je iskoči-Jaca bila neizbježna, tako sada imamo priliku gledati ovo medijsko nasilje koje poziva na prosvjede, radio postaje, televizija, portali, tiskovine…pozivi, pozivi, pozivi. Besplatna reklama ipak nije besplatna jer plaćena je novcem poreznih obveznika. Ipak car (Milanović) je gol, sam je to učinio jučer na TV-u kad je rekao “Ja sam postavio Jokića!”. Od te izjave i njena značenja Milanovića ne može “oprati” niti tamo neki Neven Budak, još manje ekskulpirati. Kriv si Zorane – car je gol! Vi koji prosvjedujete, samo dajte, ta mi hrvatski branitelji borili smo se i izborili u Domovinskom ratu između ostalog i za pravo na prosvjed. Jest da su licemjeri gubitnici vlasti imali dvostruka mjerila pa na hrvatske branitelje koji su prosvjedovali slali oružanu silu, zatočili ih u katoličkoj crkvi, uskratili vodu, hranu i lijekove, mi vam to danas nećemo učiniti, jer za razliku vaših jugofašističkih metoda kojima rušite vlast, nama je u interesu boljitak ove zemlje, a on počiva i na našoj mladosti. No svakako ćemo imati na umu te vaše jugofašističke metode i to je ono što nećemo dozvoliti jednostavno na demokratski način. Iako ste napravili zbrku kako bi prikrili kriminal gubitnika koji se nadaju ponovnom osvajanju vlasti, ništa od toga. Sve izlazi na vidjelo i iako su ti procesi jako spori, nezaustavljivi su. Svjesni ste vi toga i zato ova panika i žurba, zato ćete iskoristiti čak i djecu ne bili tu kaljužu u koju polako ali sigurno tonete prikazali bistrim jezerom. Pitanje reforme najmanje vam je bitno osobito kad se radi o djeci. Kada svi oni mladi i stari nadobudni ljudi koji su s veseljem i predanošću radili na sustavnoj reformi (iako mnogo elemenata nedostaje da bi se tako nazvala) kada doznaju pravu pozadinu i stvarni plan ne bih vam bila u koži. Hrvatska jest katolička zemlja, ali ima i onih koji još uvijek revno žive Stari Zavjet. Svi mi želimo našoj djeci najbolje obrazovanje koje je kvalitetno i svrhovito te u skladu s potrebama ovog hrvatskog društva kao i s normama i tradicijom koju živimo i čuvamo. Boriti ćemo se svim sredstvima da nam vrednote hrvatske tradicije i Domovinskog rata ostanu sačuvane. I tu vi gospodo ne možete ništa, jer to je demokracija. Nasilje manjine nad većinom prošla je svršena stvar, sada vam je to postalo jasno i zato ova histerija. Car je gol! Milanović i sve ono što predstavlja propada. Tako vam je to kada se usudite dirnuti svetinje koje ovaj narod poštuje. Ovim prosvjedom izvukli smo vas na čistinu. Ogoljeni ste i sami uz pripadajućeg cara koji je gol, vama na sramotu, budućim naraštajima na veselje. Zorica Gregurić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.