Zvonimir Šeparović zbog Vesne Teršelič mora na obavijesni razgovor

18.05.2015. 09:48:24

Hrvatsko nacionalno etičko sudište utemeljeno je prošle godine u vrijeme Uskrsa kako bi etički sudilo za izdaju zemlje. Zbog toga su, osim Teršeličke, osudili i Stjepana Mesića, Vesnu Pusić, Milorada Pupovca i Ivu Josipovića Predsjednica Documente – Centra za suočavanje s prošlošću Vesna Teršelič kazneno je prijavila prof.dr. Zvonimira Šeparovića, predsjednika Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta jer taj je sud nju, kao i još neke, osudio za “izdaju zemlje” na svojoj trećoj sjednici održanoj krajem travnja ove godine u Zagrebu. Teršelička je kazneno prijavila Šeparovića, jer je uznemirena stavovima Etičkog sudišta. Profesor Šeparović je zbog kaznene prijave pozvan da se u ponedjeljak ujutro mora pojaviti na obavijesnom razgovoru u zagrebačkoj policiji. Informaciju je objavio jedan od članova tog suda večeras u programu Radio Marije. Podsjetimo, Hrvatsko nacionalno etičko sudište utemeljeno je prošle godine u vrijeme Uskrsa kako bi etički sudilo za izdaju zemlje. Polaze od činjenice da je Hrvatska u dubokoj političkoj, moralnoj i svekolikoj krizi, da su na vlasti političari koji se ne rukovode hrvatskim nacionalnim interesima, odnosno da je na djelu izdaja nacionalnih interesa Hrvatske. Zbog toga su, osim Teršeličke, osudili i Stjepana Mesića, Vesnu Pusić, Milorada Pupovca i Ivu Josipovića. Hrvatsko etičko nacionalno sudište će izdati i knjigu “Hrvatske veleizdaje 2″ u kojoj će na 160 stranica iznijeti sve ove optužbe i osude, ali i otvoriti nove teme koje do sada nisu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.