ZVUČNA IMENA U IGRI: Oreškovićev ‘tim’ danas bi trebao biti sastavljen u potpunosti

17.02.2016. 10:04:10

Neslužbeno se doznaje da su koalicijski partneri zadovoljni dogovorenim imenima koja će, navodno, biti vrlo zvučna. Na temelju dogovora o kvotama postignutog na Vijeću za suradnju Domoljubne koalicije i Mosta na današnjem zatvorenom dijelu sjednice Vlade konačno bi trebali biti imenovani zamjenici i pomoćnici ministara, piše HRT. Vlada se sastaje u srijedu jer u četvrtak premijer Tihomir Orešković putuje na svoj prvi sastanak Europskog vijeća. Neslužbeno se doznaje da su koalicijski partneri zadovoljni dogovorenim imenima koja će, navodno, biti vrlo zvučna. Ime novog ministra branitelja ipak nećemo doznati u srijedu, a  kandidati o kojima se  nagađalo Mladen Karlić i Goran Dodig navodno ipak nisu kandidati za tu poziciju. Ime ministra branitelja trebalo bi biti poznato idućeg tjedna, trebao bi biti potvrđen na Vladinoj sjednici, a želja je da novi ministar dođe iz Dalmacije, piše HRT.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.