Admiral Lošo: Svijet srlja u rat!

23.03.2021. 11:11:00

O globalnim procesima, koji određuju sudbinu hrvatskog naroda, o činjenici da je Kina rezervirala i zakupila goleme rezerve svjetskog čelika i izazvala neviđenu neravnotežu do sada, o ciljanom zatezanju odnosa Bidenove Amerike prema Putinovoj Rusiji, iza koje se krije preusmjeravanje fokusa s kineske invazije u strateškom smislu, a u tom pogledu o značaju regionalnih i lokalnih izbora u Hrvatskoj, s naglaskom na prsten Hrvatske – Banovinu, zatim Slavoniju, Baranju i Srijem, dubinu južne Hrvatske, te Zagreb. Je li Europska komisija svojom nesposobnošću osiguranja cjepiva izazvala slom nacionalnih gospodarstava i narode Europe izručila globalnim financijskim oligarhijama i kako se Hrvatska može postaviti u takvim okolnostima. Što se krije iza javne histerije oko AstraZenekina cjepiva? Admiral Domazet – Lošo u Budnici.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:screenshot

Izvorni autor: Budnica/Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.