Admiral Lošo u Bujici: Licemjerna Kolinda surađivala je s Carlom del Ponte, a sada se rukuje s Gotovinom!

17.09.2019. 19:35:00

BUJICA OBJAVILA DOKUMENT: Umjesto da raskine koaliciju sa SDSS-om, Andrej Plenković nagradio je šefa te stranke: Milorad Pupovac brucošima Filozofskog fakulteta predavat će 'Etiku govorenja' Hrvatskog jezika!

Bujica je u ponedjeljak navečer u eter pustila video nastao u Luxembourgu 2005. godine, tijekom lova na Antu Gotovinu, iz kojeg se jasno vidi da je na sastanak s Carlom del Ponte, uoči uhićenja hrvatskog generala, uz Ivu Sanadera i Mladena Bajića, došla i tadašnja HDZ-ova ministrica Kolinda Grabar-Kitarović. Stisnula je ruku Carli del Ponte, nakon čega je Glavna haaška tužiteljica sa svojim suradnicima nazdravila šampanjcem i objavila da je Gotovina uhićen. Godine 2005. Kolinda se rukovala s Carlom del Ponte, a 2019. na Udbini - s generalom Gotovinom.

Sadržaj snimke u Bujici na Z1 televiziji komentirao je admiral Davor Domazet-Lošo, bivši načelnik Glavnog stožera OSRH i nekadašnji član Kolindina Vijeće za Domovinsku sigurnost: - Sanader je doveden na vlast uz pomoć britanske politike pod tri uvijeta; da se odrekne Hrvata iz BiH i Hrvata iz iseljeništva. Drugi uvijet je bio da uvede Srbe u vlast i on je doveo Pupovca. Treći uvijet je bio da Haagu isporuči naše generale, a poglavito Gotovinu... I ovo što smo vidjeli njegova je ekipa. Kolinda i Bajić bili su Sanaderova ekipa! Došlo je vrijeme da hrvatski narod napokon vidi tko je tko. Živimo u vrijeme krajnjeg licemjerja, dok se Kolinda rukovala s Carlom del Ponte mene su proglasili haaškim osumnjičenikom kako ne bih mogao biti ekspertni svjedok bilo kome u Haagu. Dr. Miroslav Škoro u to vrijeme napisao je pjesmu 'Sude mi' i razišao se sa Sanaderom. Kolinda je simpatična osoba, ali je krajnje licemjerna i ne razumije niti geopolitiku, niti geostrategiju.

I MESIĆ I KOLINDA SMJENILI SU ME UZ BLAGOSLOV BUDE LONČARA!

Lošo u Bujici nije poštedio niti Zorana Milanovića i usporedio ga je s dr. Miroslavom Škorom: - Milanović ostavlja dojam barabe, a Škoro ostavlja dojam smirenog gospodina. I sada mediji razapinju Škoru da bi baraba došao na vlast!

Admiral ne isključuje dogovor aktualnog šefa HDZ-a i kandidata ljevice: - Mislim da postoji dogovor Plenkovića i Milanovića jer hoće veliku koaliciju. SDP se odrekao svega socijalnog, a HDZ se odrekao svega nacionalnog i oni zapravo hoće bezličnost i militantni liberalizam.

Na pitanje što je s Kolindom, Lošo odgovara: - Ona je određena da izgubi! Ali, ona toga nije svjesna. Plenković ima dogovor s Milanovićem da Kolinda izgubi i tri puta se tajno našao s njime da stvore tzv. veliku koaliciju.

Lošo je u emisiji objasnio zašto se razišao s Kolindom Grabar-Kitarović: - Svojedobno, kada me Tuđman zvao k sebi rekao mi da treba moj um, stavio sam ga predsjedniku na raspolaganje. No, Kolinda nije htjela moj um jer je dovedena nakon Mesića i Josipovića da u potpunosti relevativizira funkciju Predsjednika Republike Hrvatske. U slučaju obje moje smjene i Mesićeve prije 19 godina, koja je bila protuzakonita i ove sada Kolindine, iza svega je stajao Budimir Lončar, s time da je kod Kolinde kumovao i Mate Granić.

PLENKOVIĆ JE DOVEDEN DA UNIŠTI HDZ!

Admiral Domazat komentirao je izjavu kontroverznog Dejana Jovića, prema kojoj “90-e nisu bile najslavnije, nego najtragičnije godine naše povijesti, jer se Hrvatska tada etnički podijelila“. Jović je također izjavio kako “komemoriranje žrtava iz Domovinskog rata i slavljenje hrvatske pobjede dodatno potpiruje međuetničke sukobe“. Lošo mu je odgovorio: - Ja, koji sam prisluškivao Miloševića i sudjelovao u planiranju pobjedničkih akcija Hrvatske vojske, ne mogu nastupiti na Hrvatskoj televiziji, a Jović sa ovakvim tezama može. I to je tragedija današnje Hrvatske! Još je veća tragedija da takav čovjek predaje hrvatskim studentima na Fakultetu političkih znanosti. Mislim da je došlo vrijeme da vrisnemo do neba, dok nam još nije kasno. Jović nije vrijedan bilo kakvog spomena, on samo slijedi Memorandum II SANU-a, prema kojem Srbi trebaju ostvariti u miru one ciljeve koje nisu uspjeli u ratu. Glavni im je cilj promijeniti karakter rata, da nema velikosrpske agresije nego se ovdje dogodio “građanski rat“. To je ključna teza Dejana Jovića.

Admiral se posebno osvrnuo na politiku Andreja Plenkovića i njegovu popustljivost prema Miloradu Pupovcu: - Plenković je doveden da uništi HDZ, stranku s kojom je predsjednik Tuđman stvorio Hrvatsku. Doveden je da rastoči sve institucije Republike Hrvatske! Te svoje zadaće on izvršava čak i bolje nego što su to mislili njegovi nalogodavci, oni koji su ga poslali u Hrvatsku!

LOŠO: “PUPOVAC NIJE ČETNIK, ON JE ULTRA ČETNIK!“

Na posebno pitanje voditelja kako komentira izjavu Milorada Pupovca da nije četnik, admiral Lošo je spremno odgovorio: - Ne, on nije četnik. Ja se slažem, apsolutno nije četnik. On je ultra četnik! Kao što je Milošević predvodio oružanu agresiju, tako sada Pupovac predvodi unutarnju agresiju na Republiku Hrvatsku.

U Bujici je otkriveno da je Plenković, umjesto da raskine koaliciju sa SDSS-om, ovih dana još dodatno nagradio šefa te stranke, pa će tako Milorad Pupovac od ove jeseni brucošima Filozofskog fakulteta u Zagrebu predavati na kolegiju 'Etika govorenja' u 1. semestru preddiplomske nastave u studijskoj grupi Hrvatskog jezika i književnosti! Lošo se nadovezao: - To je samo još jedan primjer unutarnje agresije o kojoj govorim već više od desetljeća, ali me nitko ne sluša. Zamislite naše studente; Pupovac im predaje Etiku govorenja Hrvatskog jezika, a o Domovinskom ratu im docira Dejan Jović! Dakle, u Hrvatskoj ne postoji baš nitko drugi tko bi mogao predavati našim studentima - nego njih dvojica.

Izvor: Dragovoljac.com/PDN/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.