Afera SMS: Saslušat će Todorića

23.09.2020. 08:56:00

Danas bi kao svjedok trebao biti saslušan Ivica Todorić, ali i bivši načelnik osječke policije Darinko Mikulić te njegova supruga Anka koji jučer nisu opravdali nedolazak

Na Županijskom sudu u Osijeku nastavljeno je suđenje bivšem policijskom informatičaru Franji Vargi (38) iz Belišća i Blažu Curiću (51) iz Zagreba za aferu SMS. USKOK ih tereti za kazneno djelo sprječavanja dokazivanja, odnosno pomaganja u sprječavanju dokazivanja.

Varga je, po optužnici, izrađivao lažnu korespondenciju za potrebe suđenja Milanu Pernaru, Zdravku i Zoranu Mamiću te Damiru Vrbanoviću, kojom se pokušalo diskreditirati bivšeg glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana zbog postupka pokrenutog protiv Ivice Todorića.

Danas bi kao svjedok trebao biti saslušan Ivica Todorić, ali i bivši načelnik osječke policije Darinko Mikulić te njegova supruga Anka koji jučer nisu opravdali nedolazak. Za razliku od njih, Tomislav Karamarko poslao je poruku da ima problema s tlakom.

Izvor: 24sata/Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Izvorni autor: Danijela Mikola/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.