Akija će pokopati u Zagrebu, članovi Parnog valjka objavili detalje posljednjeg ispraćaja...

24.01.2022. 17:39:00

U ČETVRTAK U 15 SATI

Službena komemoracija za najuži krug kolega i prijatelja bit će upriličena u petak 28. siječnja u 11 sati u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu

Pjevač grupe Parni valjak, Aki Rahimovski preminuo je u subotu u 67. godini života. Ova vijest šokirala je njegovu obitelj, prijatelje, kolege s estrade, ali i brojne obožavatelje. Na društvenim mrežama mnogi se i dalje opraštaju od nezaboravnog frontmana.

Kao što smo ranije izvijestili, Aki će biti pokopan u Zagrebu, a članovi grupe Parni valjak danas su na službenom Facebook profilu podijelili detalje o posljednjem ispraćaju glazbenika. 

- Posljednji ispraćaj Akija Rahimovskog održat će se u četvrtak, 27. siječnja u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu obitelji i prijatelja - započeli su u objavi pa dodali: 

- S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, iz menadžmenta benda Parni Valjak mole sve koji su voljeli Akija te mu žele odati počast, da to učine od utorka 25. siječnja kod Zdenca života ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, gdje će biti moguće donijeti cvijeće i zapaliti svijeće u spomen na ovog jedinstvenog i velikog glazbenika.

Naime, službena komemoracija za najuži krug kolega i prijatelja bit će upriličena u petak 28. siječnja u 11 sati u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, piše Večernji list.

Izvor: 24sata/ Foto: PIXSELL

Izvorni autor: Azra Šarčević/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.