Ako mogu to Srbi u Hrvatskoj, zašto nebi mogao Hrvat u Srbiji: Mahao hrvatskom zastavom i puštao Thompsona usred grada!

19.04.2020. 18:44:00

I.M. (51) iz Subotice priveden je danas tokom najdužeg policijskog sata po nalogu Višeg javnog tužilaštva zbog sumnje da je izvršio kazneno djelo “izazivanje nacionalne, rasne, vjerske mržnje i netrpeljivosti”.

“Sumnjiči ga se da je na terasi svog stana u Subotici istaknuo zastavu Republike Hrvatske i sa razglasa puštao nacionalističke pjesme Marka Perkovića Tompsona, što je uznemirilo građane”, kažu u subotičkoj policiji.

Osumnjičenom I. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz kaznenu prijavu nakon toga biti priveden u Više javno tužilaštvo.

“Blic” neslužbeno saznaje da se incident dogodio u naselju Prozivka, u Ulici Matije Gupca. Subotičani na društvenim mrežama komentiraju i negoduju zbog ovakvog ponašanja i tvrde da je I. M. već poznat policiji po incidentima i sličnim ispadima.

Dnevno.hr

------------------

Kada to Srbin napravi u Hrvatskoj, onda to nije kazneno djelo .....

Uredništvo PDN-a

Izvor: Dnevno.hr/ Foto:Subotica.com/Ilustracija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.