AKTUALNO PRIJEPODNE Grmoja uručio presudu Plenkoviću: ‘Četiri godine ste progonili nevinog čovjeka. Kako se osjećate?‘

15.11.2022. 10:23:00

Aktualnim prijepodnevom započela je 13. sjednica Sabora, koja će trajati do 15. prosinca

Aktualnim prijepodnevom započela je 13. sjednica Sabora, koja će trajati do 15. prosinca. Pitanja Vladi postavit će 40 saborskih zastupnika, a prvo pitanje postavila je zastupnica SDSS-a Dragana Jeckov, i to ministrici poljoprivrede Mariji Vučković.

Ustvrdila je da postoje ljudi koji sabotiraju natječaje za raspolaganje državnim poljoprivrednim zemljištem i zamolila ministricu za komentar, prenosi N1.

Ministrica je odgovorila da je Ministarstvo poljoprivrede zaprimilo 226 obavijesti o raspisivanju natječaja, na 131 odluku ministarstvo je dalo mišljenje, dok su ostali u obradi.

Mostovac Nikola Grmoja postavio je pitanje premijeru Andreju Plenkoviću. Podsjetio ga je da ga je prije četiri godine podsjetio na višemilijunske prijevare u veleposlanstvima Republike Hrvatske.

"Želim obavijestiti da je Visoki upravni sud RH prije dva dana donio pravomoćnu presudu, na koju ne postoji mogućnost žalbe, kojom se diplomat Damir Sabljak vraća na posao nakon četiri godine vašeg progona", rekao je Grmoja, uručivši premijeru tu presudu.

"Kako se osjećate kao čovjek koji štiti kriminalce, a progoni nevinog čovjeka?", upitao je Grmoja.

Izvor: n1/ Foto: fah

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.