Ana Karamarko puštena iz pritvora! USKOK nije ni tražio da je se privede

20.05.2020. 22:31:00

Ana Karamako puštena je iz pritvora. Naime, Uskok nije zatražio istražni zatvor protiv nje, te će joj u nastavku istrage koja je protiv nje pokrenuta biti omogućeno da se brani sa slobode. Iznijela je kratku obranu, međutim Uskok za sada smatra da u daljnjem toku postupka ne mora biti pritvorena, prenosi Jutarnji list.

Ani Karamarko na teret se stavlja zlouporaba povjerenja u gospodarskom poslovanju, rekao je njezin odvjetnik Ivo Farčić.

“Detaljno vam ništa ne mogu govoriti, niti išta mogu govoriti o ovom predmetu u kojem je, kao što smo upoznati, doneseno rješenje o istrazi, ali nitko od nas ga još nije vidio, poručuje Farčić.

Ne zna da joj se išta stavlja na teret u smisiu stjecanja dobiti, zna da se stavlja na teret plaćanje fakture u iznosu od 400.000 kuna.

“Ne vidim razloga za ovakvu pompu”, poručuje odvjetnik.

Kaže da je ovo faza postupka u kojoj ne može detaljno govoriti o sadržaju jer je do sada upoznat s poukom o pravima što je vrlo grubi prikaz situacije.

“Splet okolnosti je takav da i meni na prvi pogled izgleda kao jedan predizborni postupak, kad uđemo u predmet vidjet ću opravdavaju li ga činjenice”, odgovorio je na pitanje da prokometnira tvrdnje Tomislava Karamarka da je uhićenje u svrhu predizborne kampanje.

Izvor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.