Ante Prkačin poručio Škori: Napusti DP ili ostani, ali nemoj više raditi cirkus

13.08.2021. 18:13:00

Zastupnik Domovinskog pokreta u Hrvatskom saboru Ante Prkačin bio je gost N1 Studija uživo i govorio o situaciji i previranjima u toj stranci.

Prkačin kaže da ne zna ništa o sjednici na kojoj se raspravljalo o Miroslavu Škori.

“Mene se telefonom zvalo i nešto se objašnjavalo. Ja na sjednici bio nisam i ne znam je li održana bez mene. Zadnjih 7-8 dana ja ne sudjelujem u ovoj zavrzlami, ovom cirkusu. Od samog početka sam bio unutra i vrijedno radio sve dok sam vjerovao da se sukob može izgladiti. Kad sam vidio da je sukob eskalirao, ja sam se povukao”, ističe.

Upitan na čijoj je strani, rekao je da je na strani Domovinskog pokreta.

“Tko ostane vodeći u Domovinskom pokretu, ja sam na njegovoj strani. Ne znam zbog čega zapravo ta žestoka vatra, ta žestoka bitka. Ako se radi o tajnici ili ljubavnici, to nije nikakav izuzetak u hrvatskom javnom životu”, rekao je Prkačin.

Kaže da se sastajao tri ili četiri puta s Miroslavom Škorom, kao i Marijom Radićem, ali da nakon svega toga nije bio ništa pametniji.

“Ovo meni ništa značajno i ništa veliko nije. Ja sam procijenio da će to sve skupa leći, međutim to očito nije leglo.

Ima i poruku za Miroslava Škoru.

“Miro dragi, napusti Domovinski pokret ili ostani, ostani potpredsjednik Sabora, ostani u Klubu zastupnika, ali cirkus više nemoj raditi ti. A kad prestaneš ti, prestat će i druga strana”, ističe.

Upitan ima li Domovinski pokret budućnost, kaže:

“Ja sam u Domovinskom pokretu, ja u njemu ostajem i vjerujem da ima budućnost. Ja sam sam sebi zadao tri teme koje, čini mi se, uspješno obrađujem. Uvjerenja sam, Domovinski pokret nema konkurenciju i što god se dogodilo izaći će jači, vjerujte mi”.

Prkačin smatra da je Ivan Penava najveći potencijal Domovinskog pokreta.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:priznajem.hr

Izvorni autor: Priznajem.hr/N1

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.