Apel hrvata Općine Krnjak Vladi RH-a i MUP-u

21.03.2021. 09:54:00

Zaprimili smo Apel hrvata Općine Krnjak, koji je pisan 19. ožujka 2021. godine,   upućen Vladi Republike Hrvatske i Ministarstvu Unuternjih poslova, a koji se odnosi na nedavno neovlašteno upadanje 34-godišnjeg muškarca srpske nacionalnosti u dvorište hrvatske obitelji sa automatskom pučkom, pucanja iz iste, te upućenih prijetnji. 

Navedeni Apel prenosimo Vam u cijelosti:

"APEL VLADI REPUBLIKE HRVATSKE I MINISTARSTVU UNUTARNJIH POSLOVA RH.
Poštovani
Povodom sinoćnjeg događaja u Krnjaku u 23.30 minuta kada je 34 godišnji muškarac srpske nacionalnosti upao u dvorište žitelja Hrvata sa automatskom puškom AK 47 ispalivši prvo jedan metak pa onda rafalno prijeteći da će sve pobiti Apeliram na Vladu RH i Premijera Andreja Plenkovića da obuzda svojeg koalicijskog partnera SDSS i da prekine sa teroriziranjem nas Hrvata koji živimo na području Opčine Krnjak.
Od MUPA RH zahtijevam da nam se osiguraju normalni uvjeti života jer mi živimo u svojoj Domovini koju smo krvavo obranili od istih tih četničkih hordi i to kažem kao Dragovoljac Domovinskog Rata Branitelj Grada Heroja Vukovara. Ujedno se obraćam svim Hrvatima na području Opčine Krnjak da se ujedinimo i zajedničkim snagama čuvamo naše domove i obitelji jer koliko vidim od Načelnika Opčine Krnjak Dejana Mihajlovića nekakvu pomoć kao Hrvati ne možemo očekivati jer je isti zamjenik Milorada Pupovca i samim tim pobornik njegove ratno - huškačke retorike. Retorike SDSSa čiji je osnivač ratni zločinac Goran Hađić.
HRVATI UJEDINIMO SE I NEDAJMO DA NAS SE ZASTRAŠIVA I PROTJERIVA."

Izvor: PDN/Foto: Ilustracija

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor: