Auto je već prekrio led, a muškarac je ležao u njemu: Djelatnik zimske službe spasio život vozaču!

13.02.2021. 12:53:00

Djelatnik zimske službe u Svetom Ivanu Zelini, prolazeći cestom u svojem vozilu, ugledao je noćas prevrnuti automobil u polju kako leži na boku, u Zagrebačkoj ulici.

Zaustavio je svoje vozilo i otišao provjeriti ima li koga u tom autu. Imao je što vidjeti – u autu, koje je već bio prekrio led, ležao je zarobljen vozač.

Djelatnik zimske službe odmah je nazvao 112, a onda su uskoro stigli i vatrogasci DVD-a Sveti Ivan Zelina.

“U 04:20 zaprimili smo poziv ŽVOC-a o spašavanju u prometu u Zagrebačkoj ulici, nasuprot Luk oil benzinske. Na intervenciju izlazimo sa Navalnim vozilom Zelina 110 i 5 operativaca, kombi vozilom i 2 operativca i mazdom 116 s 3 operativca”, izvijestili su vatrogasci.

Dodali su kako su, dolaskom do mjesta intervencije, uočili vozilo koje je izletjelo s ceste i završilo na boku u oranici. Došli su do vozila i osigurali ga, odrezali krov i bočno ga preklopili te spasili unesrećenu osobu koju su zatim predali Hitnoj medicinskoj službi.

Izvor: dnevno.hr

Izvorni autor: Daniela Delale/Foto: DVD Sveti Ivan Zelina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.