Autobus pun turista zapalio se kod Makarske: Vozilo u potpunosti izgorjelo, vatrogasci su još na terenu

10.10.2019. 11:05:00

Autobus koji je prevozio turiste zapalio se i u potpunosti izgorio u četvrtak ujutro u mjestu Igrane kod Makarske. U autobusu je bilo oko 50 putnika. Srećom, nitko nije ozlijeđen, a na teren su odmah izišli vatrogasci DVD-a Makarska, Tučepi i Podgora.

U četvrtak u 8:35 DVD Makarska zaprimio je dojavu da se u mjestu Igrane zapalio autobus koji je prevozio turiste. Odmah su alarmirani vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava Makarske, Tučepa i Podogre, potvrdili su nam iz DVD-a Makarska.

''Autobus je u potpunosti izgorio, a nastala je velika materijalna šteta. Ljudi su na vrijeme evakuirani i spašene su i njihove stvari. U autobusu je bilo 50-ak putnika'', rekao je za DNEVNIK.hr Željko Goja, voditelj smjene DVD-a Makarska.

Na teren je izišlo 18 vatrogasaca s četiri vozila. Vatrogasci su požar lokalizirali u 9 sati i 5 minuta, a na terenu su ostali članovi DVD-a Tučepa i Podgore kako bi sanirali ostatke koji se još dime.

Izvor: Dnevnik.hr/Foto:Dalmacija Danas

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.