Baby Lasagna ispisao povijest: Hrvatska završila na visokom drugom mjestu

12.05.2024. 07:20:00

Švicarska je pobijedila na ovogodišnjem Eurosongu sa svojim predstavnikom Nemom Mettlerom s pjesmom ”The Code”, a na visokom drugom mjestu našao se naš Baby Lasagna koji je srce fanove Eurosonga osvojio pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim’. On je dobio i najviše bodova publike.

Nemo, koji je sveukupno osvojio 591 bod, švicarski je reper rođen 1999. u gradu Bielu. Nemo se predstavlja kao nebinarna osoba, a svira violinu, piano i bubnjeve. Do sada je objavio tri EP-a, a najuspješnija pjesma mu je “Du”.

Prije četiri godine počeo je pisati i producirati za druge glazbenike, ali i objavljivati pjesme na engleskom jeziku. U glazbi često tematizira rodni identitet, mentalno zdravlje te se inspirira svojim životom pa je tako bilo i s pjesmom “The Code” koja trenutačno oduševljava publiku.

 

Izvor: dnevno/Foto: Fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.