Bad Blue Boysi dižu Zagreb na noge: ‘USTANITE PURGERI, u deset godina borbe, nikada nismo bili bliže‘

08.03.2023. 16:42:00

‘Nemoguće je objasniti koliko je bitno pokazati da sutra pokažemo koliko nam je stalo‘
 
  

Turbulentno razdoblje unutar maksimirskih zidina sutra bi trebalo završiti. Skupština Dinama, ona koju tjednima nazivamo sudbonosnom, na rasporedu je 9. ožujka i tada bismo trebali saznati novu garnituru kluba, odnosno ishod borbe za prevlast.

Svaka ruka mogla bi biti od presudne važnosti za budućnost Dinama, a uoči Skupštine oglasili su se i Bad Blue Boysi, pozivajući ljubitelje kluba da se okupe sat vremena prije početka i pokažu koliko im je stalo do pobjede u borbi koju vode godinama.

- Na sutrašnjoj sjednici skupštine odlučuje se o sudbini Dinama za dugo, dugo vremena. Nikad nismo bili bliže da 10+ godina borbe za Dinamo koji je otvoren prema svojim navijačima konačno i dočekamo. Nemoguće je u nekoliko rečenica uopće objasniti koliko je bitno sutra pokazati još jednom koliko nam je stalo da se to i ostvari. Sjednica skupštine je od 18h, dođite svi već u 17h ispred Sheratona. USTANITE PURGERI - stoji u poruci BBB-a.

Boysi su u recentnom razdoblju pozvali sve navijače na učlanjenje u klub u njihovu Fan Shopu, bila je to reakcija na poteze Zdravka Mamića, koji je svojim povjerenicima naredio da sakupe što više članova, s porukom da o troškovima ne treba brinuti.

U četvrtak će, pretpostavlja se, napokon završiti sva drama, popraćena raznoraznim optužbama, tužbama, predbacivanjima, smjenama na ključnim pozicijama... Četvrtak je ‘dan D‘ za Dinamo.

Izvor: sportske.hr/Foto: Facebook BBB

Izvorni autor: SN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.