Banožić obilazio kamion, išao je u lov. Vozač kombija je poginuo. Ministra prebacuju u KBC Osijek (VIDEO)

11.11.2023. 11:33:00

BANOŽIĆEV TERENAC

Ovo je model terena u kojem se Banožić sudario. Njegov je i vrijedi oko 7000 eura. Više o tome  OVDJE .

NOVI DETALJI

Kako neslužbeno doznajemo, ministra su u bolnici primili u lovačkom odjelu. Ima krvarenje glave. Iz Vlade su objavili da nije životno ugrožen. Više o tome  OVDJE

GDJE JE BIO DAN PRIJE?

Otkrivamo gdje je ministar bio dan prije teške nesreće. Više o tome  OVDJE

VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI

Mogu potvrditi, kako su Ministarstvo obrane i Ministarstvo unutarnjih poslova i priopćili, da je ministar obrane Mario Banožić jutros sudjelovao u prometnoj nesreći kod Vinkovaca, u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Ministar ima teške tjelesne ozljede, po prvim procjenama liječnika izvan je životne opasnosti. Liječnička pomoć pružila mu se u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci te će sada biti prebačen u KBC Osijek, rekao nam je glasnogovornik Vlade Marko Milić.
 

TEŠKE OZLJEDE

Zbog težine ozljeda Banožića prebacuju iz Vinkovaca u KBC Osijek. Kako doznajemo, ima dosta ozljeda po tijelu i ozljede glave. Na sebi je imao lovačko odijelo. 

DETALJI NESREĆE

Kako doznajemo, Banožić je bio u svom osobnom autu Jeepu i išao je u ljubav. Obilazio je kamion i sudario se s kombijem na cesti na kojoj je bila gusta magla.

BANOŽIĆA PREBACUJU U OSIJEK

Ministar obrane Mario Banožić, koji je jutros sudjelovao u prometnoj nesreći kod Vinkovaca u kojoj je jedna osoba poginula, zbog težine ozljeda bit će prebačen u osječki KBC, potvrđeno je vinkovačke bolnice u kojoj je Banožić hospitaliziran nakon prometne nesreće.
 

PRVE FOTKE SUDARA

Objavljene su prve fotografije s mjesta nesreća u kojima je sudjelovao Mario Banožić. Prednji dio kombija je smrskan, automobil koji je vozio Banožić je na boku. Više o tome  OVDJE .

24sata
Foto: Vinkulja.hr
POTVRDIO MORH

U jutarnjim satima u subotu 11. studenog 2023. godine na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao ministar obrane Mario Banožić s osobnim vozilom te vozač kombija. Vozač kombi vozila u prometnoj nesreći je smrtno stradao. Liječnička pomoć ministarstvu obrane zbog zadobivenih ozljeda pružila se u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru, objavio je  MORH .

POLICIJA OBJAVILA DETALJE

Policija je objavila da je dojavu o prometnoj nesreći na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji dobila u subotu u 6.15 sati. Sudarili su se kombi i osobno vozila.

- Vozač kombi vozila je u prometnoj nesreći smrtno stradao, dok je vozač osobnog vozila (državni dužnosnik), zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci - objavila je policija.

BANOŽIĆ IMAO TEŠKI SUDAR

Kako doznajemo, jutros nedaleko od Vinkovaca, ministar Mario Banožić imao je tešku prometnu nesreću u kojoj je poginuo jedan čovjek. Banožić se, prema našim informacijama nalazi u vinkovačkoj bolnici.

Izvor: 24sata.hr

Izvorni autor: Danijela MikolaSnježana KrnetićNikol Zagorac/Foto: vinkulja.hr/Piksell

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.