Beljak Vukušiću poslao stravičnu poruku, on mu uzvratio: Ide ti tužba, a možemo se i naći

20.02.2021. 19:28:00

Poznati psihijatar Herman Vukušić u svojem statusu na Facebooku naveo je kako mu je prijatelj prepričao reakciju saborskog zastupnika Kreše Beljaka na njegov status u kojem ga je Vukušić kritizirao zbog cijepljenja. Prema Vukušićevom prijatelju, Beljak je navodno poželio poznatom psihijatru da umre.

Podsjećamo, Vukušić je zbog koronavirusa bio hospitaliziran u KB Dubravi. Vukušić je u statusu poručio Beljaku kako mu ide tužba nakon što on ozdravi.

Status naslovljen ‘Krešo Beljak mi poručuje: “Crko da Bog da!” prenosimo u cijelosti.

“Upravo mi je u goste došao prijatelj iz Samobora koji je jučer, negdje oko 18.30 u prostorijama jedne trgovine tehničke opreme u Samoboru sreo Krešu Beljaka.

Tom prilikom skrenuo mu je pažnju na moju nedavnu objavu na FB gdje sam kritizirao Beljakov amoralan čin  cijepljenja preko reda, kao i njegov govor mržnje i zazivanje nasilja, zbog čega je protiv Beljaka prije godinu dana u Samoboru organiziran veliki prosvjed. Gradonačelnik jednog od najljepših hrvatskih gradića, saborski zastupnik, predsjednik najstarije hrvatske stranke i osoba koja sebe voli predstavljati akademskim građaninom na to je (prema riječima mojeg prijatelja) ovako reagirala: “Sav se zajapurio i zapjenio i rekao: “Čuo sam da mu je bilo loše, šteta što nije crkao! Poruči mu: Crko da Bog da! Crko da Bog da”!

Uslijedio  je tu još cijeli niz salvi uvreda i degutantnih izjava na račun mojeg lika i djela i to sve pred nazočnim djelatnicima i kupcima u trgovini. Kao i pod svjetlom nadzornih kamera

Dragi moj Krešo, bez obzira što te štiti saborski imunitet čim malo prizdravim ide ti tužba za više kaznenih djela, a osobno mi je drago da ovakovim svojim ponašanjem pokazuješ svoje pravo lice koje će građani prekrasnog Samobora u svibnju sigurno  prepoznati i poslati te u političku povijest. Ili, s obzirom da ti voliš sebe predstavljati kao nekakvog fakina i velikog ratnika, čim još malo dođem sebi, možemo se mi naći gdje ti god kažeš,  pa skupi hrabrosti i to mi reci u lice. Za tebe mi je dosta i 50 posto pluća.

Na koncu, dragi moj Krešo, kao i sve one druge koji me mrze ili ne vole,  pozdravljam te krasnim vulkanskim pozdravom iz “Zvjezdanih staza”: “Živi ti meni dugo i berićetno”, navodi se u statusu, prenosi VečernjiList.

KREŠO BELJAK MI PORUČUJE: "CRKO DA BOG DA!" Upravo mi je u goste došao prijatelj iz Samobora koji je jučer, negdje oko...

Objavljuje Herman VukušićSubota, 20. veljače 2021.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:Pixsell

Izvorni autor: Večernji.hr/Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.