Beograd: Nadbiskup s Perišem molio za Matejev pronalazak, razbili su mu auto i pokrali ga

09.02.2022. 13:39:00

POLICIJA JE OBAVILA OČEVID

Nakon misnog slavlja u Beogradu na kojem je sudjelovao i Nenad Periš s nakanom za pronalazak Mateja, nadbiskupu Stanislavu Hočevaru netko je provalio u automobil

Dok je u tijeku bila misa povodom nestanka Splićanina Mateja Periša beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar pokraden. Naime, netko mu je provalio u auto i ukrao kofer koji se nalazio na stražnjem sjedalu.

- Nakon misnoga slavlja kofer s liturgijskim odijelom i stvarima nadbiskupa Hočevara odložen je u automobil, a nadbiskup se zajedno s ostalim svećenicima i Nenadom Perišem, ocem nestaloga Mateja uputio u franjevački samostan sv. Ante Padovanskog gdje su svi zajedno molili večernju molitvu časoslova i krunicu na istu nakanu - dodaje se u priopćenju.

24sata
24sata

Za to vrijeme u dvorištu franjevačkog samostana za sada nepoznati počinitelj provalio je u automobil razbivši staklo te odnio sa sobo kofer s liturgijskim odijelom i stvarima. Policija je odmah izašla na mjesto događaja te traga za počiniteljem.

- Beogradska nadbiskupija poziva počinitelja da vrati otuđene stvari za koje iz Nadbiskupije vjeruju da nikome drugome neće biti od koristi, a eventualne pronalazače istih da se jave u Nadbiskupiju, Svetozara Markovića 20, Beograd ili u najbližu policijsku postaju - dodaje se u priopćenju.

Izvor: 24sata/Foto: Beogradska nadbiskupija/Pixsell

Izvorni autor: Matea Zanić/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.