Bernardić cijeli duel mahao ‘dokumentima’ pred Plenkovićem: ‘Puno je to papira, nije lako naći’

30.06.2020. 08:49:00

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i predsjednik SDP-a Davor Bernardić u ponedjeljak su se prvi put sučelili na RTL-televiziji kao kandidati za premijera

Sučeljavanje premijera Andreja Plenkovića i čelnika Restart koalicije Davora Bernardića na RTL televiziji budno se pratilo i na društvenim mrežama, a korisnicima je za oko zapelo da je Bernardić na debatu s predsjednikom HDZ-a došao oboružan “opsežnom dokumentacijom”.

I sam Bernardić se u jednom trenutku zbunio je nije mogao pronaći ono što je tražio pa ga je Plenković upitao je li izgubio papir, na što mu je on iskreno odgovorio ‘Da, jesam’.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić je tijekom čitavog duela mahao papirima, a neki od njih su očito isprinti s HRT-ove web stranice, što mu je u više navrata spočitavao i Plenković.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.