Beroš potvrdio: USKOK češlja javnu nabavu u Ministarstvu zdravstva

07.05.2021. 18:55:00

Ministar zdravstva Vili Beroš potvrdio je da USKOK češlja sve okolnosti vezane za izradu platforme Cijepise, a istražitelji USKOK-a bave se i projektom eBolnice.

S aplikacijom Cijepise.zdravlje.hr. bilo je dosta problema, a sumnja se da su u pitanju napuhane cijene za razinu usluge i opseg poslova koji su ugovoreni. Ministar Beroš još nije razgovarao s istražiteljima, ali, kaže, stoji im na raspolaganju.

Osim za platformu, predmet interesa Uskokovih istražitelja je, doznaje Dnevnik Nove TV, i korištenje novca Europske komisije za projekt eBolnice.

"Oni su izuzeli određenu dokumentaciju koja se odnosi prije mog mandata i za vrijeme mog mandata. Želim da ta istraga završi čim prije i ona će pokazati o čemu je bila riječ i vjerujem da neće biti problema što se toga tiče", izjavio je ministar Beroš.

Izvor: tportal.hr/Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Izvorni autor: Z. K.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.