Bez komentara: Popović u Bujici - 76.000! Popović u Nu2 - 39.000!

21.09.2021. 10:09:00

Tjedan dana nakon gostovanja crnogorskog književnika, Milorada Popovića, u Bujici na Z1 televiziji, a nakon toga i u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2 - brojke su i više nego jasne; na YouTubeu je po broju pregleda u vodstvu Bujica, a gledanost je gotovo duplo veća u odnosu na Nu2!

Emisiju koju uređuje i vodi Velimir Bujanec pregledalo je 76.000 gledateljica i gledatelja, a onu Ace Stankovića njih 39 tisuća. Ovdje nije uključena gledanost uživo, kao ni reprize u televizijskom eteru, no, ako se po jutru dan poznaje, Aca je u svakom slučaju – izgubio.

PHOTO: “Mala” Z1 koja je na slobodnom tržištu i ne živi od RTV pristojbe, porazila je “veliku” HRT, čiju su pristojbu građani prisiljeni plaćati…

Velimir Bujanec

Izvor: Dragovoljac.com/PDN/Foto:dragovoljac

Izvorni autor: Velimir Bujanec/FB/Dragovoljac.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.