BILO JE DOBRO

01.06.2023. 16:06:00

Trodnevna 4. Međunarodna likovna kolonija je završena. Završena je i revijalna liga UŠRIDRRH u sportskom ribolovu. Ali mi nismo završili, nastavljamo i dalje.
Sudjelovalo je 38 slikarica i slikara, sudjelovalo je na Dan državnosti i 97 ribiča, članova naše udruge. Vjerujemo da su sudionici zadovoljni, a mi ćemo nastojati biti još bolji. Na kraju natjecanja podijeljene su plakete najboljima, a njih je za treće mjesto Bejtović Đevadu uručio izaslanik gradonačelnika grada Zagreba g. Sebastijan Bušić. Drugoplasiranom Živković Predragu je povelju uručio predsjednik Hrvatskog športsko ribolovnog saveza g. Vladimir Sever, dok je ove godine najboljem Bosnić Davoru plaketu za prvo mjesto uručio izaslanik ministra Branitelja g. Željko Motik. Zatim su izaslanici uručili svim slikaricama i slikarima zahvalnice za sudjelovanje na 4. Međunarodnoj likovnoj koloniji, a poslije su se g. Sever, i g. Željo Motik kretko obratili okupljenima. Nakon ceremonije zatvaranja kolonije i završetka naše revijalne lige okupili smo se i učinili zajedničku snimku.
Ne preostaje nam drugo nego zahvaliti svim sudionicima, svim gostima i izaslanicima, a posebno se želim zahvaliti i vrijednim volonterima, članovima udruge koji su zaista dali sve od sebe kako bi se svi osjećali ugodno i zadovoljno.
Zahvaljujemo i sponzorima koji su djelomično pokrili nemale troškove. Uzdamo se okupljanju, druženju, natjecanju, slikanju i dogodine, te još niz narednih godina.

Izvor: društvene mreže

Izvorni autor: UŠRIDRRH/Foto: UŠRIDRRH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.