BIVŠI VATRENI DOKOPAO SE ZAGREBA IZ RATNOG VIHORA! Evo zašto se Andrija Jarak javno zahvalio popularnom Hrvatu

26.02.2022. 09:45:00

BIJEG OD RATA

U trenutku početka invazije Rusije na Ukrajinu brojni hrvatski nogometaši, ali i ostali koji su povezani s nogometom našli su se u središtu ratnog sukoba.

Među njima bio je i Ognjen Vukojević. Bivši hrvatski reprezentativac z Dinamo Kijevu ima status legende, sinoć je sletio doma u Hrvatsku. Zanimljivu poruku poslao mu je novinar Andrija Jarak.

“Moj dragi prijatelj Ognjen Vukojević danima i tjednima, nesebično je pomagao kolegama, hrvatskim novinarima u Kievu. Prije pet minuta sletio je u Zagreb nakon cjelodnevne avanture od Ukrajine preko Moldavije. Dobrodošao.” napisao je novinar RTL-a.

Izvukao sam se

Vukojević, izbornik U-2O ekipe, komentirao je situaciju po dolasku: “Hvala Bogu, izvukao sam se, uspio sam stići kući, jedina želja mi je da se vratim u mirnu Ukrajinu kada više ne bude rata. Ja sam tu, ali svi moji prijatelji su tamo.”

Svoj put kući preko Moldavije tražit će Igor Jovićević i Neven Đurasek, a Darijo Srna će probati dokopati se doma prolaskom kroz Mađarsku.

“Sve je nesigurno. Vidite i sami što se događa. 20 sati puta i evo, hvala Bogu, tu sam. Ali, tamo su ostali moji igrači, moji prijatelji, cijeli život sam tamo. Jedva čekam da se vratim, ali u mirnu Ukrajinu”, rekao je Vukojević iz zagrebačke zračne luke za HRT.

Instagram

“U trenutku napada bili smo u trening kampu, ali već smo znali da je to neizdrživo. Vratili smo se s priprema iz Turske, a kad vas u pet ujutro probude eksplozije i sirene…. To smo već prošli u Hrvatskoj, a sada drugi put. Vjerujem da to više nikad neću doživjeti.”

Darijo Srna ovako je govorio…

“Ma samo da prijeđem granicu, da dođem do neke granice Europske unije i da uđem ‘svoj na svome’ jer ovo jednostavno nema smisla za nikoga. Ovo su takvi stresovi i takvi šokovi da ne znam što da vam kažem. Teška je ovo situacija. Dva dana smo već u skloništu, izađemo tu i tamo, odem kući po neke stvari pa se vratim jer je to blizu”, izjavio je Srna koji je na putu prema Mađarskoj.

Izvor: Dnevno.hr/Facebook/Screenshot

Izvorni autor: I.L./Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.