Borislav Strikić: VRIJEĐATE NAS PREDSJEDNIČE

25.01.2021. 17:07:00

"Sramotno od vas Predsjedniče da ne może biti sramotnije"??!!.
Jučer u oči proslave 28 obljetnice od vojno-redarstvene operacije "Maslenica"ne da ste ponizili sve njene sudionike,mene i moju obitelj mog brata Eugena Strikiča zatajnog,neustrašivog,osebujnog i hrabrog mladića ratnika i vojnika zapovjednika,vojnika generala Andrije Matijaša-"Pauka"o kojem sigurno "Predsjedniče"???vi ništa ne znate Vi ste jučerašnjim primjerom zajedno sa svojim poslušnim patronom kojeg ste vi imenovali predsjedniče generalom Robertom Hranjom načelnikom GS OSRH pljunuli na još 126 obitelji čija su djeca u ovoj veličanstvenoj operaciji polożili svoje żivote za"Hrvatsku predsjedniče"
Umjesto da budete ponosni predsjedniče ti i dalje Pljuješ
na grobove momaka koji su ginuli na prvoj crti da bi tvoje privilegirano dupe moglo sjediti u udobnim foteljama po ministarstvima i vladi.Pun si sebe sad kad si zaštićen kao lički medvjed,a gdje si bio kad su ti momci,po kojim sada pljuješ i lażeš svojim poganim jezikom,branili i oslobađali Ravne kotare
Gdje si ti bio jadni mamin sine, kad su dobrovoljci iz Francuske,Irske i Kanade dolazili braniti NAŠU,ne svoju domovinu u postrojbama i pod oznakama HOS-a?.Sad su ti odjednom muda toliko narasla da ih jedva nosiš u hlačama,gdje si ti bio 1991?
Zašto nisi tad bio tako hrabar i okupio svoje drugove,stao pred HOS-ovce i rekao "Nećete se boriti pod tim i tim oznakama"?
Zašto ti nisi bio taj koji je okupio tisuću svojih "drugova" i osnovao bojnu koja je branila Zadar i Šibenik.?Vjeruj mi anonimni i nebitni stvore,da ste ti i "drugovi" to napravili,nebi nam ni najmanje smetalo da ste tu svoju drugarsku bojnu nazvali Ivo Lola Ribar ili Rade Končar,jer sve dok ginete i branite sela i gradove,ime nije bitno.Da ste to napravili i da ste koristili bilo kakav drugarski pozdrav,nitko vam to nebi zamjerio niti bi to dovodilo u pitanje 30 godina kasnije.
Ali ne vi to niste naprabili,znate zašto ? Niste branili domovinu jer ste svoje cjenjene strażnjice iz KPJ prebacili u SDP i HDZ Popunili ste ministarstva i institucije,dok su drugi momci ginuli u odorama HOS-a i Hrvatske vojske.Dan danas vladate nama dok istodobno pljujete na żrtve najhrabrijih i najboljih sinova,onih koji su svoje żivote dali za druge.
Kukavice jadna govoriš da ploču HOS-a treba razbiti i baciti u smeće,spominješ da bi Tuđman pustio pse na HOS-ovce? Kao prvo lażeš,Tuđman je priznao HOS.Kao drugo stvarno misliš da bi ti psi,da ih danas pustiš,imali ikakve šanse protiv HOS-ovaca koji su GOLORUKI branili Hrvatsku?Grdno se varaš. I onda se ti,nebitni stvore,pojaviš i daješ sebi za pravo vrijeđati jednu takvu ljudsku gromadu HOS-a?! Sram te bilo,jadniče.
Svojim verbalnim eskopadama poniżavaš cijeli hrvatski narod i igraš se vatrom. Tjeraš lisicu,ali istjerat ćeš Vuka

Izvor: Borislav Strikić - fb/Foto: Borislav Strikić

Izvorni autor: Borislav Strikić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.