Božićne i novogodišnje čestitke ministra Krstičevića i generala Šundova

24.12.2019. 15:41:00

Ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga general zbora Mirko Šundov uputili su pripadnicima Hrvatske vojske božićne i novogodišnje čestitke te im zahvalili na predanom radu i mnogobrojnim izvršenim zadaćama.

Krstičević je djelatnicima Ministarstva obrane, pripadnicima Hrvatske vojske i hrvatskim braniteljima zahvalio na predanom radu. “Na temeljima koje su izgradili hrvatski branitelji zajedno smo obnovili Hrvatsku vojsku i vratili joj pobjednički sjaj iz Domovinskog rata”, kazao je.

Posebnu čestitku uputio je vojnicima u misijama i operacijama van zemlje.

Vojnicima, mornarima te pripadnicima Hrvatske vojske u operacijama, misijama i aktivnostima potpore miru blagdane je čestitao i Šundov.

“S posebnim pijetetom u ovim blagdanskim danima prisjećamo se svih onih koji su svoje živote ugradili u mir i slobodu Lijepe Naše. Upravo nam oni u ovim danima ljudskog zajedništva najviše nedostaju”, kazao je.

Šundov je poručio da je ljudski potencijal najvažniji potencijal u hrvatskim oružanim snagama, a čovjek najvredniji dio sustava.

“Božić je blagdan koji svojom porukom podsjeća da dobrota, radost i nada imaju smisla”, rekao je Šundov i zahvalio svima koji su svojim primjerom, predanošću i životom pridonijeli postignućima i rezultatima Oružanih snaga u zemlji i inozemstvu. (Hina)

Izvor: Kamenjar.com/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.