Braća Kumerle izdala snažnu poruku podrške: Nova pjesma za Bad Blue Boyse u Grčkim zatvorima

11.10.2023. 06:52:00

Braća Kumerle, glazbeni izvođači i istinski zaljubljenici u Dinamovu navijačku skupinu Bad Blue Boys (BBB), nedavno su izdali pjesmu posvećenu BBB-ovcima koji su trenutačno zatvoreni u grčkim zatvorima. Pjesma je nastala iz iskrene podrške prema hrabrim navijačima i kao omaž njihovoj nevjerojatnoj hrabrosti, što su izrazili putem svog YouTube kanala.

Nažalost, oko stotinjak pripadnika Bad Blue Boysa već dva mjeseca nalazi se u grčkim zatvorima nakon tragičnih nereda u kojima je, nažalost, preminuo navijač AEK-a. Iako je prošlo nekoliko mjeseci od ovog nemilog događaja, ubojica još uvijek nije pronađen, ostavljajući mnoge pitanja bez odgovora.

Braća Kumerle, koja su uvijek bila aktivna u podršci Dinamovoj nogometnoj sceni, odlučila su iskoristiti svoj glazbeni talenat kako bi podigli svijest o ovom tragičnom događaju. Njihova nova pjesma ne samo da izražava duboku podršku prema BBB-ovcima, već i oslikava snažnu vezu između glazbe, nogometa i zajedništva. Pjesma pruža glas onima koji su trenutačno lišeni slobode i istovremeno podsjeća na nužnost rješavanja nerazjašnjenih aspekata ovog tužnog slučaja.

Braća Kumerle nisu samo glazbenici, već i istinski ljubitelji Dinama i BBB-a, te su svojom pjesmom pokazali da umjetnost može biti izražajna forma podrške i solidarnosti u teškim vremenima. Njihova inicijativa nije samo podsjetnik na važnost zajedništva, već i na potrebu da se riješe neizjašnjeni aspekti ovog slučaja kako bi se pravda zadovoljila.

iZLET - SJEVER UZ ODSUTNE

BAD BLUE BOYS, ratnici

Tamnice ih nikad neće slomiti

Antifa, noževi

Našu braću ne mogu pokoriti

Sjever uz odsutne

Crvenoj nepravdi snažno prkose

Sjever uz odsutne

Uvijek uz braću, nema predaje!

Jedini Građanski

Zagrebu vjerni, Hrvatskoj odani

Dinamo volimo

Jedino našeg Boga se bojimo

Sjever uz odsutne

Crvenoj nepravdi snažno prkose

Sjever uz odsutne

Izdržite braćo, nema predaje!

Lyrics:

BAD BLUE BOYS warriors

Dungeons will never break them

Antifa, knives

cannot beat our brothers down

North stands with the absent ones

Strongly defying the red injustice

North with the absent ones

Always with our brothers, no surrender!

Only one Građanski

To Zagrebu faithful, to Croatia loyal

Dinamo we love

Only our God we fear

Braća Kumerle

Izvorni autor: PDN/Braća Kumerle/Foto:snimka zaslona/YouTube/montaža PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.