Braća Kumerle napravili pjesmu posvećenu Donni Vekić (VIDEO)

05.08.2024. 16:14:00

Donna Vekić, istaknuta hrvatska tenisačica, postigla je veliki uspjeh na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. osvajanjem srebrne medalje u teniskom turniru. Ovo je izuzetan rezultat za Vekić i predstavlja povijesni trenutak za hrvatski tenis, s obzirom na to da je ovo njezina prva olimpijska medalja.

Nakon svog prvog nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021., gdje nije ostvarila značajniji rezultat, Vekić je u Pariz došla s više iskustva i izuzetno dobrim pripremama. Njena forma tijekom 2023. godine i početka 2024. ukazivala je na to da je spremna za velike stvari, a očekivanja su bila visoka. Donna je kroz turnir prolazila impresivno, pobjeđujući niz jakih protivnica i pokazujući izuzetnu mentalnu snagu i tehničku izvrsnost na terenu.

Ovaj uspjeh na Olimpijskim igrama sigurno će biti poticaj za Vekić u njenoj daljnjoj karijeri, kao i za mlade hrvatske tenisače i tenisačice koji će u njoj vidjeti uzor. Donna Vekić je ovim rezultatom učvrstila svoje mjesto među sportskim velikanima Hrvatske, i postavila nove standarde za buduće generacije sportaša.

Pjesma podrške Donni Vekić na putu do pobjedničkih uspjeha od njenih vjernih fanova. Donna Vekić srebrna hrvatska olimpijka 2024. godine. Živila Donna i živila Hrvatska! izvode braća Kumerle i djeca

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: snimka zaslona/YouTube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.