Bračni par poginuo u teškoj nesreći: Motociklom udarili u srnu pa se zabili u auto

19.09.2021. 07:48:00

Motociklist u dobi od 49 godina i njegova supruga od 42 godine poginuli su u teškoj prometnoj nesreći

Motociklist u dobi od 49 godina i njegova supruga od 42 godine poginuli su u teškoj prometnoj nesreći koja se jučer navečer nešto iza 20 sati dogodila u Končanici kod Daruvara, kod kućnog broja 62, javlja Moj Portal.

Prema prvim informacijama s kojima raspolaže taj portal, liječnici su 40 minuta reanimirali 42-godišnju suvozačicu, no nažalost, ozljede su bile preteške.

image
Prometna nesreća u Končanici
 Moj Portal

Policija je blokirala promet u oba smjera zbog očevida, a automobile su preusmjeravali na zaobilazne ceste. Na mjestu sudara na cesti su se nalazili razbacani dijelovi motocikla i osobnog automobila, a osim policije i djelatnika Hitne pomoći, na mjesto nesreće došli su i vatrogasci.

Kobni udar

Do nesreće je došlo kada je motocikl virovitičkih oznaka kojim je upravljao 49-godišnji muškarac udario u srnu na cesti kod kućnog broja 62 u Končanici. Nakon udara u srnu, izgubio je nadzor i prešao u prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera i sudario se s osobnim automobilom marke Opel Corsa daruvarskih registracija.

Na mjesto nesreće odmah je stiglo vozilo Hitne medicinske pomoći čiji su djelatnici dali sve od sebe kako bi spasili ženu koja je pala s motora, ali nažalost, nisu uspjeli.

image
Prometna nesreća u Končanici
 Moj Portal

Dvoje iz auta prevezeno u bolnicu

U nesreći je ozlijeđeno i dvoje ljudi iz osobnog vozila koji su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni u bolnicu. Prema prvim informacijama, nisu životno ugroženi.

image
Prometna nesreća u Končanici
 Moj Portal

Na terenu su i policajci iz Daruvara koji obavljaju očevid, a na mjesto nesreće došao je i načelnik Policijske postaje Daruvar, Dalibor Čajsa. Promet je zbog očevida na tom dijelu ceste obustavljen.

Navodno je smrtno stradao bračni par iz Virovitice, ali to još nije službeno potvrđeno, javlja Moj portal.

image
Prometna nesreća u Končanici
 Moj Portal

Izvor: mojportal.hr/Foto: mojportal.hr

Izvorni autor: Moj portal

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.