Branitelj pomaže branitelju

10.01.2024. 09:00:00

Humanitarna udruga Branitelj pomaže branitelju od srijede 10.01. nastavlja sa redovnim provođenjem aktivnosti iz projekta "Uz Heroje do groba" na području Vukovarsko srijemske, Osječko baranjske, Splitsko dalmatinske županije, gradu Zagreba i dijelu Brodsko posavske županije.
Aktivnosti će se provoditi prema Planu rada za period od 01. do 04. mjeseca koji smo ranije objavili i koji je usmjeren prvenstveno prema teško bolesnim hrvatskim braniteljima i obiteljima slabijeg imovinskog stanja, dosadašnjim korisnicima, sa kojima udruga ima potpisanu Suglasnost o provođenju aktivnosti, a koji su ispunili uvjete i obveze za nastavak suradnje.
Plan obuhvaća 50-ak dosadašnjih korisnika, a za sve ostale koristištenje usluga udruge ovisniti će o osiguranim sredstvima i potrebnim donocijama za postepeno povećanje broja korisnika.
Prošla godina je uspješno završena, a usluge je koristilo oko 450 hrvatskih branitelja, članova njihovih obitelji i osoba sa invaliditetom, te planiramo taj broj ipak zadržati u 2024. godini, ali će najviše ovisiti o suradnji institucija, pomoći donatora i samih korisnika, kao i broju članova i volontera.
Sve informacije su dostupne na našoj Facebook stranici i grupi, kao i na web stranici; hubpb.hr https://hubpb.hr/
Kako bi mi mogli pomoći drugima, tako Vi pomozite nama jer samo zajedno možemo najbolje pomoći najpotrebnijima.
????♥️????????

Izvor: društvene mreže

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.