Branitelji iz cijele Hrvatske okupljaju se sutra u Vukovaru zbog suđenja Marijanu Živkoviću

17.09.2019. 20:20:00

Branitelji se okupljaju sutra u Vukovaru, prosvjeduju zbog suđenja Marijanu Živkoviću.

POZIV SVIMA – VIDIMO SE U VUKOVARU!

Sutra u 9 sati ujutro u Vukovaru na Općinskom sudu, sudi se hrvatskom heroju Marijanu Živkoviću. Sudi mu se za razbijanje mrske ćirilične ploče, a terete ga i za rušenje ustavnopravnog poretka i napad na službenu osobu.

Zaprijećena kazna zatvorom je 12 godina. Treba li napomenuti kako Marijan ima 80 godina, kako su dva njegova sina poginula za Hrvatsku i kako za jednim još uvijek traga.

Ova nakaradna vlast jednako onoj prošloj uložila je 4 godine truda, resursa i javnog novca kako bi progonila Marijana zbog opravdanog čina razbijanja protuustavno postavljene ćirilične ploče, umjesto da sav napor uloži i otkrivanje ratnih zločinaca ubojica Marijanovih sinova i pronalazka drugog Marijanovog sina.

Ne smijemo šutiti,, ne smijemo dopustiti da ovako postupaju s našim očevima. Dođimo sutra u što većem broju, dajmo podršku i stanimo uz našeg Marijana! Zagreb stiže!

Zorica Gregurić

Izvor: Kamenjar.com/PDN

Izvorni autor: Ivona B

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.