"Branitelji protiv Beljaka"; DOSTOJANSTVENO KONTRA CRVENOG FAŠIZMA!

05.02.2020. 11:06:00

Administratori  facebook stranice  "Branatelji protiv Beljaka"   objavili su priopćenje u vezi nedjeljnjeg prosvjeda u Samoboru koje Vam prenosimo u cijelosti: 

"DOSTOJANSTVENO KONTRA CRVENOG FAŠIZMA!

Drage moje prijateljice i prijatelji sa grupe "Branitelji protiv Beljaka",

bliži se dan našeg međusobnog druženja na glavnom Samoborskom trgu kada ćemo zajedno podići glas protiv govora mržnje koji nekažnjeno u ovoj zemlji šire crveni fašisti, a za isti se sustavno optužuju domoljubi koji su ovu zemlju stvorili.

S obzirom na očekivane agitatore koji će u nedjelju na skupu "Stop govoru mržnje i međusobnoj netoleranciji" pokušati minirati prosvjed i prikazati nas kao neuku i primitivnu rulju (ili kako bi Beljak rekao "šačicu pijanaca") ovim putem sve vas zajedno pozivam josš jednom na dostojanstvo i suzdržanost prema bilo kakovim provokacijama.

Napominjem da će svi oni koji na skup dođu sa namjerom podrivanja njegove miroljubive i plemenite inicijative biti sa istoga udaljeni sukladno pozitivnim zakonskim propisima o zaštitarskoj djelatnosti na javnim okupljanjima, a protiv njih će biti podnesene i kaznene prijave.

Vidimo se u nedjelju, 09. veljače ove godine u Samoboru✌

Točno u podne

Izvor: Branitelji protiv Beljaka - FB

Izvorni autor: Herman Vukušić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.