"Branitelji protiv Beljaka": Evo iz kojih je gradova organiziran prijevoz na prosvjed u Samobor

02.02.2020. 15:40:00

U facebook grupi "Branitelji protiv Beljaka" u tijeku su opsežne pripreme za prosvjed u Samoboru koji će se održati 09. veljače 2020.g., na  samoborskom Trgu Kralja Tomislava, sa početkom u 12.00 sati.

Glede  organiziranog prijevoza na prosvjed u Samobor, administratori grupe objavom su izvjestili članove o organiziranom prijevozu na prosvjed, a objavu prenosimo u cjelosti:

"VAŽNO!

PREDBILJEŽBE ZA PRIJEVOZ U SAMOBOR!

Dragi ratni prijatelji,

hrvatske braniteljice i branitelji,

te svi hrvatski građani kojima je DOSTA govora mržnje i netolerancije!

Zadovoljstvo mi je obavijestiti vas kako smo na dobrom putu da organiziramo besplatan prijevoz na prosvjed u Samoboru, 09. veljače ove godine iz sljedećih gradova:

Osijek

Split

Bjelovar

Zagreb

S obzirom na ograničeni broj mjesta u autobusima molim vas da svoju predbilježbu što prije pošaljete na sljedeću e-mail adresu:

josip.horvat.vitez@gmail.com

U predbilježbi svakako navedite mjesto polaska i eventualni broj pratećih osoba koje sa vama idu na prosvjed kao i (ako to želite) neki drugi način povratne komunikacije (broj mobitela i sl.).

Odmah po privitku predbilježbe zaprimiti ćete potvrdu sa dodatnim informacijama, pa svakako pregledajte sve rubrike u vašem email pregledniku (spam i ostalo).

Sretno i vidimo se u Samoboru✌”.

Konferencija za novinare

U ponedjeljak, 03. veljače 2020. godine, sa početkom u 11.00 sati, Zajednica udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a održat će konferenciju za medije na temu javnog prosvjeda “STOP GOVORU MRŽNJE I MEĐUSOBNOJ NETOLERANCIJI” koji će se održati u Samoboru, 09. veljače ove godine u suorganizaciji naše Zajednice.

Skup je potaknut serijom uvredljivih i nasilnih izjava gradonačelnika Samobora i predsjednika HSS-a, Krešimira Beljaka, ali je konačni cilj skupa zaustavljanje govora mržnje između različitih društvenih i političkih skupina, te razvoj njihove međusobne tolerancije.

Konferencija će se održati na adresi Zajednice, Avenija Dubrovnik 10 u Zagrebu te vas molimo da se u interesu objektivnog izvješćivanja šire hrvatske javnosti odazovete ovom našem pozivu, piše predsjednik Zajednice Tihomir Trešćec.

Izvor: Branitelji protiv Beljaka - FB

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor: