Braniteljice i branitelji sudjelovali na humanitarnoj akciji "Benkovačko srce"!

30.12.2019. 10:30:00

Na poziv Udruge ratnih veterana 9. Gardijske brigade "Vukovi" iz Benkovca, Udruga  "Žene u Domovinskom ratu - Zadar" sudjelovala je na benkovačkom Adventu u humanitarnoj akciji "Benkovačko srce", a koja humanitarna akcija   je organizirana za prikupljanje donacija za pučku kuhinju "Sv. Ante Padovanski" iz Benkovca, te građane lošijeg imovinskog stanja,  sa područja grada Benkovca. 

U vezi sa sudjelovanjem članica Udruge "Žene u Domovinskom ratu - Zadar" u ovoj hvale vrijednoj humanitarnoj akciji,  predsjednica navedene udruge gospođa Ivana Haberle navela je slijedeće: 

"Udruga "Žene u Domovinskom ratu - Zadar" je sudjelovala 28.12.2019.g. na benkovačkom Adventu u sklopu humanitarne akcije "Benkovačko srce".

Poziv smo dobile od Udruge ratnih veterana 9. Gbr "Vukovi" podružnica Benkovac, kako bi zajedničkim snagama prikupile što više donacija za potrebe pučke kuhinje "Sv.Ante Padovanski" Benkovac, kao i za najpotrebitije žitelje Benkovca.

Dečki su se svojski potrudili oko čobanca i skuhali oko 300 porcija, dok je naša udruga ispekla najpoznatije dalmatinske slastice fritule i kroštule.

Svoj doprinos u slasticama su dale i članice KUD-a Branimir iz Benkovca.

Na adventskoj večeri je nastupila grupa Magazin, uz čiju glazbu i lagano cupkanje je bilo lakše podnijeti nisku temperaturu i bukovačku buru!

Nama je bila čast biti dijelom dobrote pod nazivom "Benkovačko srce!"

Fotogalerija:

Izvor: Krešimir Cestar, Foto: Mladenka Franković

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.