Braniteljska gulašijada "Kotlić 2023.-Pušća"

17.04.2023. 09:39:00

Udruga Branitelji Hrvatske – Ogranak Pušća bilježi svoje postojanje od 1998. godine.Ogranak je prvenstveno osnovan iz razloga okupljanja branitelja i članova njihovih obitelji ( sport, rekreacija, izleti i slična druženja), pružanje pravne i socijalne pomoći članovima, pomoć pri rješavanju zakonskih prava branitelja i promicanje istine o domovinskom ratu.Djelatnost udruge Branitelji Hrvatske – Ogranak Pušća teritorijalno obuhvaća područje Općine Pušća i okolnih Općina. Zbog izmjena o Zakonu o udrugama 22.12.2010. godine na Osnivačkoj skupštini donesena je odluka o osnivanju i upisu u Registar pod imenom Branitelji Hrvatske Pušća a na istoj sjednici je donesen Statut udruge koji je sukladan Zakonu o udrugama. Sada udruga djeluje na području cijele RH.

Pa tako povodom Dana općine Pušća organiziraju natjecanje u kuhanju gulaša, a biti će i kulturno umjetničkog programa, nakon dobrih gulaša treba se i zabaviti, pa Vas iz Udruge pozivaju da dođete i na natjecanje i na zabavu, koja se održava 22. 04. 2023. godine, Braniteljska gulašijada "Kotlić 2023.-Pušća"

Dani Općina Pušća -Jurjevo
PROGRAM:
Opis fotografije nije dostupan.

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: UBH logo

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.