Bruno Marić podnio ostavku na mjesto šefa Sudačke komisije HNS-a!

29.02.2024. 15:55:00


Nakon nekoliko godina vođenja Komisije nogometnih sudaca Hrvatskog nogometnog saveza, Bruno Marić je danas objavio svoju ostavku. Ova iznenadna vijest potresla je nogometnu zajednicu, a HNS je odmah reagirao prihvaćajući Marićevu odluku.

Predsjednik Komisije nogometnih sudaca HNS-a, Bruno Marić, podnio je ostavku na svoju dužnost, navodeći osobne razloge kao osnovu za ovaj korak. U razgovoru s predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza, Marijanom Kustićem, Marić je detaljno iznio svoje motive, nakon čega je ostavka formalno prihvaćena, prenosi Narod.hr

Marićeva ostavka došla je kao iznenađenje za mnoge u nogometnoj zajednici, budući da je tijekom svog mandata pokazao izuzetnu predanost i stručnost u vođenju Komisije. Njegovo povlačenje s pozicije predsjednika Komisije nogometnih sudaca ostavlja prazninu koju će biti izazovno popuniti.

Predsjednik HNS-a, Marijan Kustić, izrazio je razumijevanje za osobne razloge koje je Marić naveo kao motivaciju za ostavku. Ova gesta pokazuje i Kustićevu otvorenost za različita osobna i profesionalna iskustva svojih suradnika te njegovu sposobnost prilagodbe u trenucima promjena.

Izvršni odbor HNS-a odmah je reagirao na ovu situaciju te je usvojio Marićevu ostavku. Sada je na Hrvatskom nogometnom savezu da brzo i efikasno pronađe odgovarajuću zamjenu za vođenje Komisije nogometnih sudaca kako bi se osigurala kontinuitet rada i daljnji napredak u suđenju na nacionalnoj razini.

Nogometna javnost i članovi HNS-a s nestrpljenjem će pratiti daljnji razvoj događaja i imenovanje novog predsjednika Komisije. Očekuje se da će novi lider nastaviti graditi na postignućima prethodnika te unaprijediti standarde suđenja i integritet nogometnih sudaca u Hrvatskoj.

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.