BUJANEC: ‘MILANOVIĆ HOS-ovcu REKAO MRŠ DOK JE BJEŽAO KAO I PRIJE 25 GODINA’

01.05.2020. 14:26:00

”Milanović pobjegao kao i prije 25 godina! HOS-ovcu Markušu tekao je “Mrš!”, javlja na društvenim mrežama poznati voditelj Velimir Bujanec.

”SDP-ov predsjednik republike Zoran Milanović pobjegao je s obilježavanja 25. obljetnice pobjedničke akcije ‘Bljesak’, slično kao što je ratnih godina, u vrijeme ponosa i slave, pobjegao iz Hrvatske”, poručuje Bujanec.

”U Okučanima mu je zasmetala oznaka HOS-a na jednom ratnom veteranu, što i ne čudi jer su iste oznake smetale i poraženim četnicima, koji su nakon briljantne pobjede naših oružanih snaga, također bježali – samo u drugom pravcu.

Milanović je iz Okučana zbrisao s prvim taktovima Hrvatske himne, a kada ga je vukovarski dragovoljac i HOS-ovac Damir Markuš upitao “Jel’ te sram?” Milanović mu je u svom starom, uličarskom stilu odgovorio: “Mrš!””, tvrdi Bujanec.

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.