Bujanec objavio: ‘Tomaševićevi lijevi ekstremisti dali otkaz Mateju Zadri, unuku Blage Zadre?!’

23.03.2022. 21:44:00

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević najavio je kako će u Zagrebačkom holdingu otkaz dobiti 500 zaposlenih. Neki od njih su već ostali bez posla. Autor i voditelj Bujice – Velimir Bujanec na Facebooku je objavio kako je bez posla ostao i unuk legende obrane Vukovara – generala Blage Zadre, koji je, napominje, počasni građanin Zagreba, prenosi Narod.hr .

‘Tomaševićevi lijevi ekstremisti dali otkaz Mateju Zadri, unuku legendarnog generala Blage Zadre?! Redakcija Bujice upravo je dobila informaciju da je aktualna, lijevo ekstremistička zagrebačka vlast druga Tome Tomaševića, u sklopu platformaške sistematizacije radnih mjesta dodijelila otkaz Mateju Zadri, unuku generala Blage Zadre, legende obrane Trpinjske ceste, Vukovara i cijele Hrvatske.

Matej Zadro je radio kao skladištar u Zagrebparkingu i nije bio uhljebljen u nekoj finoj, fiktivnoj foteljici, poput privilegirane djece crvene buržoazije… Skandal je tim veći, što je Blago Zadro počasni građanin hrvatskog glavnog grada, a sada je svima mnogo jasnije zašto je ekipa iz Možemo, tada u oporbi, napustila Gradsku skupštinu kada se glasovalo o imenovanju generala Zadre počasnim građaninom Zagreba.

P.S. Istodobno – sin zloglasnog generala JNA Živote Panića, koji je sravnio Vukovar sa zemljom – Nenad Panić, predaje na Hrvatskom vojnom učilištu ‘Dr. Franjo Tuđman’ u Zagrebu… Gdje mi to živimo?!’, pita se Bujanec.

Izvor: Narod.hr/PDN/Foto: snimka zaslona

Izvorni autor: vpp/narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.